Nederlandse roem

NL-vlagNa publicaties in Vlaamse kranten, tijdschriften en twee optredens op de Vlaamse televisie, begin ik nu ook in Nederland bekendheid te krijgen. Afgelopen maand stond ik in de Nederlandse kranten Telegraaf en Trouw plus was ik op de radio te horen.
Ik ben erg tevreden over de artikels en uitzending en wil dit daarom graag met jullie delen.

Om de krantenartikels te lezen, klik op de foto, in een nieuw venster opent zich dan mijn recensies-pagina. Klik daar dan weer op de foto van het artikel en er verschijnt een leesbare versie van het artikel.

Veel lees- en luisterplezier en een fijne zondag!

Radio-uitzending “Dit is de nacht” – 10 september 2013


Deze video is enkel beschikbaar voor donateurs

Artikel in Trouw – 27 augustus 2013

8Contact_4recensie_trouw
Dit artikel is enkel beschikbaar voor donateurs

Artikel in de Telegraaf – 3 augustus 2013

8Contact_4recensie_telegraaf
Dit artikel is enkel beschikbaar voor donateurs


Vind je deze blog inspirerend?
Steun onze vereniging, word donateur en geniet van de voordelen!


Mijn nieuwe blogs over onze eco-lifestyle in je mailbox?
Schrijf je dan in op de Nieuwsbrief.


Of neem een kijkje in mijn Webwinkel of Boekenwinkel waarmee je onze vereniging ondersteunt zonder dat het jou extra geld kost.


7 thoughts on “Nederlandse roem

 1. ver-greetmenietje

  Leuk om je stem eens te horen! Ik sta in bewondering voor jullie.

  Ik ben wel benieuwd hoe het later zal gaan als jullie kids ouder zijn. Wij hebben hier drie kinderen van 18 j, 21 j en 23 j en ik kan me voorstellen dat ze het niet zo makkelijk zouden hebben met zo een levensstijl.
  Natuurlijk zijn jullie kinderen niet anders gewoon maar ze zullen ongetwijfeld in contact komen met vriendjes en vriendinnetjes die thuis anders leven. Ik probeer ook zo groen mogelijk te leven maar dat is niets in vergelijking met wat jullie doen en daar wordt hier soms al lacherig over gedaan…
  Blijf dus maar lang schrijven …ik leer veel van je en blijf je graag volgen!
  liefs

 2. marion anderson

  hai evelien, geweldig voor je en je familie dat je leven nu ook in nederland word gewaardeerd, je bent een voorbeeld en inspriratie, ik streef ook naar groene en minimalistische doelen iets minder als jij maar niet te min , het past bij me, ik ben blij met m’n groeiproces, ga zo door , geniet ervan , liefs marion

 3. Pieter

  Leuke naam: Green Evelien. Het is niet makkelijk om groen te leven. De energie zorgt voor een belangrijk vraagstuk. De oplossing voor zowel het bedrijfsleven als de Nederlandse consument ligt misschien wel over de grens. In Duitsland wordt stroom goedkoper. Er wordt in de nieuwsberichten met name gesproken over groene stroom. Dit klinkt natuurlijk fantastisch maar is groene stroom ook echt groen? Ook de windmolenparken zijn niet zonder energie aangelegd en er zit een behoorlijke hoeveelheid materiaal in dat onderhouden moet worden.

 4. RiCo

  Hoi Evelien, ik lees dat jij zulke grote voorraadzakken koopt. Komen daar mettertijd dan geen wormpjes in? Als ik mijn kleine verpakkingen biologische producten niet snel genoeg op gebruik komen er een soort larven in waaruit dan motjes tevoorschijn komen.

Laat een reactie achter

Graag enkel reageren op de inhoud van deze blog.

Wil je eerst de bovenstaande reacties lezen, misschien is je vraag al gesteld en beantwoord.

Heb je een persoonlijke vraag, ga dan naar Eco-advies.

Reacties met links naar commerciele producten of diensten worden niet toegelaten.

Je reactie is niet gelijk zichtbaar, omdat deze goedgekeurd dient te worden.

Reacties kunnen worden ingekort.

Je mag kritisch zijn, maar reacties die niet respectvol zijn, worden niet toegelaten.Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.