Geboorte “Green Evelien”

Al maanden liep ik met het idee om een blog te maken. Want energiezuinig leven betekent dagelijks bewuste keuzes maken. En ik vind hoe een bepaalde keuze ontstaat interessanter dan de uiteindelijke keuze zelf. En die besluitvorming wil ik graag delen, omdat die vaak bepalend is voor gedragsverandering.

Tevens beleef ik van alles in mijn dagelijkse zoektocht naar een eco-lifestyle: grappige momenten, ontroering, soms helaas ook onbegrip of frustratie, boeiende discussies, bewondering en bovenal bewustwording.

Ook wil ik onze website Bespaar Energie interactiever maken. Door de blog word de website actueler. En tot nu toe was het enkel informatie over hoe wij leven, ik hoop op deze manier ook ervaringen van andere mensen te horen.

En last but not least ik vind het heerlijk om te schrijven!


Vind je deze blog inspirerend?
Steun onze vereniging, word donateur en geniet van de voordelen!


Mijn nieuwe blogs over onze eco-lifestyle in je mailbox?
Schrijf je dan in op de Nieuwsbrief.


Of neem een kijkje in mijn Webwinkel of Boekenwinkel waarmee je onze vereniging ondersteunt zonder dat het jou extra geld kost.


Laat een reactie achter

Graag enkel reageren op de inhoud van deze blog.

Wil je eerst de bovenstaande reacties lezen, misschien is je vraag al gesteld en beantwoord.

Heb je een persoonlijke vraag, ga dan naar Eco-advies.

Reacties met links naar commerciele producten of diensten worden niet toegelaten.

Je reactie is niet gelijk zichtbaar, omdat deze goedgekeurd dient te worden.

Reacties kunnen worden ingekort.

Je mag kritisch zijn, maar reacties die niet respectvol zijn, worden niet toegelaten.Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.