Welkom > Webwinkel

Keuze webwinkels

Waarom werk ik samen met Bol & Amazon en steun ik niet de kleine webwinkels?

In het begin promootte ik ook de kleine webwinkels.
Probleem is echter dat deze kleine winkels in hun begin/start-periode zich aan sluiten bij een affiliate-programma om meer bekendheid te krijgen, logisch. Maar als ze eenmaal genoeg bekendheid hebben, stoppen ze de samenwerking met het affiliate-programma, omdat ze daarbij een klein percentage moeten afdragen.
Wat dus betekent, dat ik op zoek moet naar een soortgelijke webwinkel en alle links achter de schermen moet aanpassen. Dat kost mij een hoop tijd en nerden.
En na een jaar volgt weer hetzelfde verhaal met de volgende kleine webwinkel.
Daarom heb ik onder andere gekozen voor Bol/Amazon, omdat ik hierbij weet dat ik niet jaarlijks de links hoef aan te passen.
Wat mij tijd bespaart, die ik dan kan besteden aan schrijven.

Ook zijn veel mensen op zoek naar de goedkoopste producten en bij Bol/Amazon zijn producten en/of verzendkosten vaak goedkoper dan bij de kleine webwinkel.
Als ik links opneem van kleine webwinkels, gaan deze mensen het product vergelijken bij Bol/Amazon en het daar kopen, waardoor wij als kleine vereniging dus inkomsten mislopen.

Ik ben dus ook zeker een voorstander om kleine webwinkels te promoten, maar ik moet ook mijn tijd efficient besteden en als kleine vereniging inkomsten vergaren, zodat ik gratis blogs kan blijven schrijven.
Ik hoop dat je dit begrijpt.
Alvast bedankt om via mijn Web/Boeken-winkel te kopen en zo onze vereniging te steunen!